Referencer

Referencer

Vi er glade for vores kunder, og de er glade for os. Se hvad vores kunder siger om oplevelsen med massagebehandling hos OnTheSpotMassage, om vores behandlere og services her på siden. 

Behandlinger der virker

Hos OnTheSpotMassage bestræber vi os på altid at yde vores bedste for at afhjælpe vores kunder med deres skader, smerter og gener.

Vores behandlinger foretages med et klart mål: at kunden skal få det bedre – ikke bare under og umiddelbart efter behandlingen, men også på lang sigt. 

Resultatet der ses tager udgangspunkt i tilfredshedsundersøgelser omkring behandlinger hos vores kunder.

94%

Af vores kunder oplever, at vores behandlinger afhjælper deres skader, smerter og gener.

Vi er stolte over vores kunder

Hos OnTheSpotMassage sætter vi en ære i at hjælpe vores kunder af med skader, smerter og gener.

Vi er stolte og ydmyge over den tillid, som vores kunder viser os ved at vælge os som massageleverandør.

Se et udpluk af vores kunder her.

96%

Af vores kunder bedømmer vores behandleres kvalifikationer som værende over middel.

Behandlernes kvalifikationer

Vores massageterapeuter mødes med jævne mellemrum for at dygtiggøre sig rent fagligt, drøfte problematikker og for at sikre, at vi altid er godt klædt på til at løse de opgaver, vi bliver stillet. 

Alt sammen for, at vi hele tiden kan yde den bedste behandling til vores patienter, sikre, at de bliver skadesfri hurtigst muligt og for at vi kan give indsigt i, hvorfor problematikken opstod i første omgang.

Med udgangspunkt i tilfredshedsundersøgelser foretaget blandt vores kunder har vi lavet en grafik, der viser hvor tilfredse kunderne har været efter behandlingen.  

Contrans a/s

OnTheSpotmassage massage er et 100% givende tiltag hos Contrans. Udover kompetent massage leveres altid højt humør, seriøs behandlingsrådgivning samt loyal opbakning til virksomhedskulturen. Til understregning af de aller bedste anbefalinger af OnTheSpotmassage, kan tilføjes at OnTheSpotmassage som eneste leverandør uden for forretningskritiske områder er rated som A-leverandør.

– Henrik Hansen, CEO

Contrans a/s

Uni-Tankers A/S

“Onthespotmassage giver altid en professionel behandling samt grundig og omhyggelig massage, der virker! Ømme og spændte muskler bliver afhjulpet, og man går derfra med et effektivt og langtidsholdbart resultat. Jeg kan varmt anbefale Onthespotmassage.”

– Per Ekmann, CEO

Uni-Tankers A/S

Reproflex

“Vi er en virksomhed med mere end 100 ansatte, langt størstedelen af dem har skærmarbejde, med de problemer det medfører. Onthespotmassage har formået at holde de fleste af skavankerne borte. Onthespotmassage er med til at skabe motivation og livsglæde i en travl hverdag.”

– Henrik Kofoed | Group Sales Manager

Reproflex

Kvalitet og service

Hos OnTheSpotMassage er det vores mål at have den bedste kvalitet og service i branchen. Vi går derfor op i, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de behandles af os.

Vores behandlingsordninger er desuden sat op således, at det skal være nemt for alle at kunne booke en behandlingstid hos os. Og skulle der opstå problemer, er vi hurtige til at hjælpe og løse det.

Med udgangspunkt i tilfredshedsundersøgelser foretaget blandt vores kunder har vi lavet en grafik, der viser hvor tilfredse kunderne har været efter behandlingen.  

98%

Af vores kunder bedømmer, at vores behandlingsordninger er over middel i forhold til kvalitet og service.