Vores Behandling

Ydelser

Vores behandling

Hos OnTheSpotMassage tager vi en god snak med den enkelte patient for at få et indblik i dine problematikker og for at få en dybere forståelse for, hvilken behandling du har brug for.

Vores behandling

OnTheSpotMassages massagebehandling består af en dybdegående fysiologisk massagebehandling, hvor der bliver taget godt fat i musklerne og i de individuelle problematikker, som patienten måtte have.

Vi rådgiver dig individuelt omkring:

  • Træningsvejledning

  • Ergonomi

  • Strækøvelser
  • Generel velvære

Dette er med til at give dig den bedste behandling og viden, som sikrer, at du får en bedre forståelse for og indsigt i, hvorfor problematikkerne kan opstå i vores bevægeapparat.

Samme gode kvalitet hos alle vores behandlere

Alle vores behandlere har rådighed over et professionelt træningsprogram – og vi tilrettelægger gerne et stræk-, styrke- og/eller stabilitetsprogram til dig helt gratis.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og/eller din virksomhed.

 

Kontakt os

Klar til massage?

Er du klar til at booke en tid til massagebehandling? Det er nemt og hurtigt at bestille tid gennem vores bookingsystem her på vores hjemmeside.

 

Book tid