Sundhedstjek

Ydelser

Sundhedstjek

Ønsker du at være på forkant med de mange livsstilssygdomme og bevare et godt og sundt helbred hos dine medarbejdere?
Book et sundshedtjek gennem OnTheSpotMassage, og læs mere her.

Sundhedstjek

OnTheSpotMassage giver dig muligheden for at være et skridt foran og forebygge livsstilssygdomme, som f.eks for højt blodtryk, blodsukker, forhøjet kolesterol, stress, sukkersyge, blodprop i hjertet, samt belastningsskader som følge af overvægt.

Sådan foregår dagen med sundhedstjek

Sundhedstjekket og konsultationen med medarbejderen foretages enkeltvist af vores kompetente behandler, som kommer omkring følgende:

  • Blodtryk
  • Peakflowmeter/lungetest
  • Kostvejledning
  • Træningsvejledning
  • BMI-tjek

I forlængelse af tjekket laver vi en ”kvittering” på, hvad kroppen består af udspecificeret på vægt, fedt%, muskelmasse, væske i kroppen, knoglemasse, body age, fedt omkring organerne, BMI og med mere.

Vi skriver desuden journal, så alle tal og aftaler kan dokumenteres – med tavshedspligt naturligvis.

Opfølgende sundhedstjek

Virksomheder vælger ofte at få et sundhedstjek, som løber over 3 måneder. Det vil sige, at vi ved første måling og tjek i fællesskab med medarbejderen fastsætter individuelle mål og delmål, som vi følger op på, når vi mødes til næste tjek 1,5 måned senere og til sidste tjek efter 3 måneder.

Kostråd

Gode råd om kost er også en del af vores sundhedstjekpakke, da kostrådene gør det muligt for den enkelte at nå de fastsatte mål. Vi kommer omkring alle måltider og mellemmåltider og har udarbejdet guides, der er nemme at integrere i den enkeltes forløb. 

Som inspiration har vi sammensat forslag til gode, nærende måltider, som vi selvfølgelig deler med den enkelte og på vores blog. 

Pris

Prisen for et sundhedstjek er 225 kr. pr. medarbejder.

Et sundhedstjek tager typisk 15-20 minutter for den enkelte medarbejder.Bestil et sundhedstjek

Er du interesseret i et sundhedstjek, eller har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os