Om Klinikken

Om Os

Om Klinikken

OnTheSpotMassage er en klinik med professionel RAB-Godkendte behandlere, der altid er klar til at hjælpe dig.

Om Klinikken

OnTheSpotMassage er et professionelt HealthCare firma, der siden 2009 har hjulpet mange forskellige virksomheder med sundhedsmæssige problematikker.

Alle vores behandlere er professionelle RAB-Godkendte (Registreret Alternativ Behandler) og behandler hver dag alt fra sportsskader til skader i forbindelse med stillesiddende eller fikseret arbejde.

Vores grundlag

Grundlaget for OnTheSpotMassage er enkelt – vi vil hjælpe andre. Vores massageterapeuter er passionerede fagfolk, der brænder for deres fag. Det er vores mål at sørge for, at vores patienter kommer hurtigst muligt på højkant igen og samtidig får en forståelse for den problematik, de blev behandlet for.

Intelligent journalføring

Vi fører journal i Cajour, der er et intelligent journalsystem udviklet af terapeuter til terapeuter og alternative behandlere – med det simple formål: at gøre professionel journalføring til en leg.

Læs mere

Besøg vores klinik

Vi har altid koldt vand på køl, kaffe på kanden eller gode råd i ærmet 

Du finder os i kontorfællesskabet ved Volkerts Fabrikker i Kolding:

Dalbygade 40S
DK – 6000 Kolding

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og/eller din virksomhed.

Kontakt os

Vores ønske er at hjælpe andre

Det gør vi ved at dele ud af vores erfaring og vores viden. Via vores blog´s vidensforum, professionelle skades behandlinger, trænings vejledninger og ergonomisk tjek. Således er vi hos OnTheSpotMassage godt klædt på til at hjælpe, ved den enkelte patients situation.