Akutte problemer med skulder

Har du akut ondt i skulderen? Sidder der en muskel i klemme, eller er du bare stivnet til efter en lur i toget eller flyet? Fortvivl ikke. Vi har øvelserne der kan hjælpe dig, men vi vil minde dig om at kontakte læge for akut sygdom, og problemer du ikke kan relatere til nylig fysisk aktivitet.

Skuldre og nakke er tit problemområder, hvis man har stillesiddende arbejde og smerterne kan tit blive ved, hvis de ikke behandles rigtig. Vi har udarbejdet en PDF som vi gerne vil dele med jer og i samme åndedrag vil vi anbefale at man ser skulder/nakke og ryg-problemer i en større sammenhæng. Er det relateret til de fysiske rammer på arbejdspladsen, ved for eksempel kontorarbejde, kan man med fordel også gennemgå vores lille håndbog for ergonomi på kontorarbejdspladser. Den kan downloades gratis som pdf her – Ergonomi på arbejdspladsen.

Vores PDF med øvelser for skulderen finder du her – øvelser for akutte problemer med skulder. Alle øvelser i vores pdf er linket op med video. I skal blot følge linket.

Vi ønsker dig god bedring, og husk nu at opsøg Onthespotmassage hvis problemerne ikke går over. Så kan vi hjælpe jer eller fortælle, hvilken form for behandling der ellers skal til.

Hilsen Teamet hos Onthespotmassage